Gwarancję | 3 lata |
Możliwość zwrotu towaru | do 60 dni |
Producent | Wüsthof |
Wysokiej jakości nóż kuty.
Idealny do usuwania kości z kurczaka lub oczyszczania mięsa ze ścięgien
i tłuszczu, stożkowa końcówka ostrza jest szczególnie przydatna do pracy
wokół stawów.
Dla profesjonalnych kucharzy i miłośników kuchni.
Elegancki wygląd i świetna wydajność.
Klasyczny wygląd z trzema nitami, dobrze leży w dłoni.
Nóż jest ergonomicznie zaprojektowany we współpracy z profesjonalnymi
szefami kuchni.
Niezwykłe ostrze, które jest łatwe w utrzymaniu.
Wyjątkowo ostre ostrze ma długą żywotność.
Nóż jest naturalnie wyważony dzięki w pełni kutej rękojeści i głowni.
Długość ostrza: 14 cm.
Twardość 58 HRC w skali Rockwella.
Wymiary wskazują na długość ostrza, a nie całkowitą długość noża
z rękojeścią.
Nie nadaje się do mycia w zmywarce.