<H2>Talerz PAVOT
Nic tak nie dodaje potrawie jeszcze lepszego smaku, jak piękna oprawa talerza, na którym jest wyłożona. W ekskluzywnych restauracjach zawsze dbają o to, by nasz posiłek nie tylko stymulował kubki smakowe, ale i pozostałe zmysły, w tym wzrok. Obecne badania wskazują na to, że talerz, z którego jemy ma znaczenie w odbieraniu przez nas posiłku. Talerze PAVOT ** łączą ze sobą najwyższą jakość oraz modny design. Cała kolekcja Pavot to definicja nowoczesnego wzornictwa , nawiązującego do kolorów natury, które od kilku sezonów niezmiennie królują we wnętrzach. Szkliwione talerze wzbogacono surowym, kamionkowym obrzeżem, które podkreśli smak i wyostrzy odczucia związane z ułożonym na talerzu daniem. Cętkowane rzemieślnicze wykończenie w połączeniu w kamionkowym materiałem to gwarancja trwałości, dlatego talerze są **odpowiednie do mycia w zmywarce .
<H2>Piękna oprawa to podstawa najsmaczniejszego posiłku
Przepis na pyszny makaron:
Boczek wędzony kroimy w kosteczkę i podsmażamy. Dodajemy drobno pokrojoną cebulę i wszystko razem smażymy ciągle mieszając, aż cebulka się zeszkli. W międzyczasie gotujemy makaron do postaci al dente. Na patelnie dodajemy szpinak i smażymy do momentu, aż zwiędnie. Dodajemy pokrojone pomidory, mieszamy i smażymy przez około minutę. Dodajemy serek, mieszamy. Dokładamy ugotowany i odcedzony makaron i wszystko razem smażymy przez minutę, ciągle mieszając. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i bazylią.