Patelnia do smażenia ⌀ 26 cm Staub z gładkim
emaliowanym dnem nadaje się do wszystkich rodzajów kuchenek, w tym
indukcyjnych. Znakomita odporność na wysokie temperatury. Doskonała patelnia
do smażenia warzyw, ryb, mięsa, czy też do odgrzewania dań. Wynik będzie
zawsze zadowalający.
Patelnia do smażenia ⌀ 26 cm Staub – krótki
opis:
- Naczynie z wysokiej jakości emaliowanego żeliwa odlewanego
- Jest ona bardzo wytrzymała, odporna na korozję i stłuczenie, zachowuje
kolory, charakteryzuje się doskonałym przewodzeniem ciepła
- Gładkie dno odpowiednie do wykorzystania na wszystkich rodzajach kuchenek,
w tym indukcyjnych
- Testowana w restauracjach, oceniania jako najlepsza patelnia żeliwna.
Codziennie używana przez szefów kuchni
- Po użyciu należy zmyć patelnię gorącą wodą ze środkiem do mycia
naczyń i wytrzeć do sucha