</P> <P>Małe garnuszki żeliwne Staub to świetna propozycja dla osób ceniących estetykę podawania potraw. Cieszą się powodzeniem w kuchniach hotelowych i eleganckich restauracjach całego świata. Pomieszczą jedną porcję dania. Świetnie się sprawdzą przy serwowaniu zupy, potrawki, gulaszu czy zapiekanki. Ale nie tylko. Również dania na zimno– sałatka, deser, nóżki w galarecie – będą prezentować się świetnie.
Dzięki unikalnym właściwościom żeliwa potrawa podana na stół w garnuszku Staub długo zachowa swoją temperaturę.
Kolorowa emalia na zewnątrz i powłoka non – stick wewnątrz naczynia zapewnia komfortowe czyszczenie.
WYMIARY <TABLE> <TBODY> <TR> <TD>Średnica dna:</TD> <TD>9.8 cm</TD> </TR> <TR> <TD>Średnica:</TD> <TD>11 cm</TD> </TR> <TR> <TD>Wysokość (bez pokrywki):</TD> <TD>4.8 cm</TD> </TR> <TR> <TD>Wysokość:</TD> <TD>7 cm</TD> </TR> <TR> <TD>Długość:</TD> <TD>15 cm</TD> </TR> <TR> <TD>Pojemność:</TD> <TD>250 ml</TD> </TR> <TR> <TD>Masa:</TD> <TD>0.87 kg</TD> </TR> <TR> <TD>Szerokość:</TD> <TD>10 cm</TD> </TR> </TBODY> </TABLE>