Chcesz przekroić biszkopt, tort lub ciasto na równe kawałki? Oto nóż strunowy do przekrawania ciast na cieńsze krążki przy pomocy metalowej struny. Na ramieniu noża wystarczy ustawić odpowiednią grubość plastrów biszkoptu a następnie przeciąć przy pomocy struny ciasto na ustaloną grubość. Dzięki dwóm strunom można przekroić ciasto jednocześnie na 3 warstwy! Nóż pozwala na krojenie ciast o maksymalnej szerokości lub średnicy 32 cm. Dzięki nóżkom ramy wystarczy nóż przesuwać po blacie stołu aby ciąć ciasto. Nóż wykonany jest z dobrej gatunkowo stali a duży zakres regulacji strun (9 stopni co 5 mm) pozwala dopasować grubość krojonych warstw według własnego uznania. Materiał: stal (oraz stopki z tworzywa sztucznego ABS)Wymiary: szerokość: 32 cm, wysokość: 10 cm, całkowita wysokość (wraz z rękojeścią): 15 cmKolor: srebrny