Etażerka Udon. Udon marki Philippi to prawdziwy hołd złożony pierwszym etażerkom goszczącym – a jakże by inaczej – na francuskich stołach. Ich korzenie się czasów baroku! Zalety: Etażerka Udon jest dwupoziomowa, złożona z dwóch mis i łączącego je wertykalnego uchwytu. Misy mają wysoko uniesione brzegi, dlatego można je wypełnić drobnymi przekąskami. Powierzchnia mis jest polerowana zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz. Uchwyt zwieńczono ułatwiającym przenoszenie kółkiem. Przeznaczenie: Etażerka Udon jest odpowiednia do słodkich wypieków, kolorowych pralinek i wytrawnych przekąsek. Można na niej również wyeksponować owoce. Materiały: Misy powstały ze stali nierdzewnej. Uchwyt wykonano z drewna akacjowego. Dobrze wiedzieć! Etażerkę zaprojektował designer Boris Pickenhagen.