Producent | Joseph Joseph |
Materiał rękojeści | plastik |
Instrukcja | nieodpowiednie do mikrofalówki |
Pielęgnacja | nieodpowiednie do zmywarki |
Zestaw noży | nóż Santoku/nóż kuchenny |
Jakość | Extra |
Długość klingi | kuchenny 15 cm/ santoku 13 cm |
Długość | 25 cm |
Szerokość | 2 cm |
Wysokość | 15 cm |
Waga | 0.19 kg |
Liczba sztuk | 2 szt. |
Materiał klingi | stal nierdzewna |
Kolor | szary |
Noże z osłonkami ze stali nierdzewnej i powierzchnią, do której nic nie przylega. Nóż kucharski (15 cm) i nóż do obierania (9 cm) to niemalże rewolucja w Twojej kuchni. Dzięki dobrej powłoce, każde nacięcie będzie szybkie, dokładne i precyzyjne. OSTRZENIE: Podczas ostrzenia połóż osełkę dolną, antypoślizgową warstwą na suchej i gładkiej powierzchni i przymocuj. Ostrze umieść w szczelinie osełki i kamieni ostrzących i 3–4 razy pociągnij nóż w kierunku do siebie. Przed kolejnym użyciem noża, wytrzyj ostrze noża wilgotną szmatką. Noże myj ręcznie – po umyciu natychmiast wysusz. Osłonkę ostrza z osełką przecieraj wilgotna szmatką.