Nóż do serów twardych i półtwardych Monaco+ srebrny. Monaco+ firmy Boska to nóż, który nawet w twarde sery wchodzi… jak w masło. Powstał na bazie ponad 120 lat doświadczenia, będąc jednocześnie wyposażonym w 10 lat gwarancji. Zalety: Nóż Monaco+ to łopatka posiadająca poręczny, płaski uchwyt. Ostrze ma drobne ząbki, a na powierzchni łopatki widnieje tłoczony wzór, dzięki któremu plasterki sera łatwiej się przesuwają i nie przywierają do stali. Nóż doskonale leży w dłoni, zapewniając przyjemną pracę. Przeznaczenie: Nóż Monaco+ jest przeznaczony do twardych i półtwardych serów. Materiały: Powstał ze stali nierdzewnej. Dobrze wiedzieć! Srebrny jest odpowiedni do zmywarek, czarny należy myć tylko ręcznie.
Aby zobaczyć więcej produktów, usuń filtr