Grillowanie na żeliwnej płycie nadaje nowy wymiar koncepcji „doskonałej delikatności". Czy jesteś dumnym właścicielem grilla gazowego G21 Arizona BBQ? Czy spotykasz ślinę na myśl grillowanego stku, sera, pstrąga, jajek, kiełbasy, bakłażana, papryki i innych przysmaków z letniej kuchni? Następnie upewnij się, że masz żeliwną płytę grillową G21. Uwierz, że nie jadłeś jeszcze tak soczystego stku.
Dlaczego żeliwo
Żeliwo jest jednym z najtrwalszych materiałów używanych do grillowania. Jest bardzo odporny na wysokie temperatury i zarysowania. Dla każdej połowy żeliwnej płyty dostępny jest inny rodzaj powierzchni. Jedna połowa jest gładka i można jej używać do grillowania pokrojonych warzyw, jajek i sera. Druga połowa z przegrzebkami przeznaczona jest do właściwego grillowania steków, większych kawałków warzyw i ryb.
Dane techniczne:
Zawartość opakowania: