Temperówka na pewno znajdzie uznanie u wegan, wegetarian oraz wszystkich ceniących zdrową dietę. Za pomocą temperówki mamy możliwość stworzenia alternatywy dla tak lubianego makaronu. Ostrza ze stali nierdzewnej oznaczone są trzema kolorami: Zielone ostrze (0,3 cm.) do formowania spaghetti np. z cukinii, dyni itp. Pomarańczowe (0,6 cm.) zamieni, np. kabaczka, w fettuccine czyli makaron wstążki Czerwone ostrze poszatkuje bądź pokroi w plastry np. jabłko, kapustę czy kalafiora. Przykrywka temperówki zabezpiecza ostrza ale dzięki temu, że posiada specjalne wypustki jest także pomocna przy przytrzymywaniu krojonego warzywa. Dzięki temperówce w szybki i prosty sposób można przygotować wiele różnorodnych dań czy przystawek. Oto kilka przykładów: zakręcone frytki z ziemniaka bądź batata (usmażone lub upieczone) pieczone plastry jabłka posypane cukrem i cynamonem jabłka i gruszki do szarlotki i tarty surówka z poszatkowanej białej kapusty ciasto na pizzę z użyciem poszatkowanego kalafiora ziemniaki au gratin zapiekane spaghetti z dyni piżmowej Produkt wolny jest od BPA.
Aby zobaczyć więcej produktów, usuń filtr