Seria naczyń M’cook francuskiej firmy Mauviel oferuje najlepsze technologie gastronomiczne zarówno dla profesjonalistów, jak i dla kucharzy amatorów.
Pięć warstw materiału zapewnia doskonałą przewodność cieplną – ciepło jest rozprowadzane szybko i równomiernie. Uchwyty wykonane z odlewanej stali nierdzewnej, odlewanego żelaza lub brązu podkreślają czysty i nowoczesny design całej serii.
Z serią M’cook nawet najtrudniejsze gotowanie staje się prawdziwą przyjemnością.
Zalety naczyń ze stali nierdzewnej Mauviel M’cook:
</p> <p>Seria naczyń M’cook francuskiej firmy Mauviel oferuje najlepsze technologie gastronomiczne zarówno dla profesjonalistów, jak i dla kucharzy amatorów.
Pięć warstw materiału zapewnia doskonałą przewodność cieplną – ciepło jest rozprowadzane szybko i równomiernie. Uchwyty wykonane z odlewanej stali nierdzewnej, odlewanego żelaza lub brązu podkreślają czysty i nowoczesny design całej serii.
Z serią M’cook nawet najtrudniejsze gotowanie staje się prawdziwą przyjemnością.
Zalety naczyń ze stali nierdzewnej Mauviel M’cook: