149,00 zł
Nóż Fiskars Hard Edge z długim, cienkim, elastycznym
ostrzem jest doskonałym pomocnikiem podczas filetowania
ryb, krojenia dużych kawałków szynki, rostbefu,
kiełbasy i innych potraw wymagających delikatnego i
precyzyjnego krojenia. Z jego pomocą przygotowanie ryb
do japońskich potraw będzie dziecinnie proste. Ostrze
noża do filetowania wykonane z solidnej listwy ze stali
nierdzewnej jest idealnie ostre, dzięki czemu praca z
nożem do filetowania Hard Edge jest bardzo łatwa i
wydajna.
Ostrze noża Fiskars Hard Edge wykonano z wytrzymałej
stali nierdzewnej i zaostrzono za pomocą specjalnej
technologii LZR-EDGE™. Dzięki temu noże zachowują swoją
ostrość 4× dłużej od innych. Doskonale ergonomiczna
rączka noża Hard Edge została pokryta materiałem
Softouch™ z wzorem trójwymiarowym na powierzchni, co
zapewnia bezpieczny i wygodny chwyt. Nóż łatwo utrzymać
w czystości, można go myć w zmywarce. W razie takiej
potrzeby można go naostrzyć za pomocą ostrzałki lub
osełki.