Producent | Emile Henry |
Rodzaj produktu | Forma do pieczenia |
Seria | Emile Henry Burgundy |
Materiał | Ceramika |
Kolor | Czerwony |
Rozmiar | 32 cm |
Liczba części | 3 szt |
K překladu | CZ AUTO-PRO |
Margin | A |
Ciepłe pieczywo z chrupiącą skórką, puszyste bagietki paryskie i lekkie tosty. Nigdy nie uwierzysz, ile prawdziwej radości można wyczarować ze śniadania z domowymi wypiekami. Nawet jeśli będziesz musiał poświęcić trochę czasu na tradycyjne przygotowanie, zostaniesz wynagrodzony rozkoszą chrupiącego pieczywa upieczonego z miłością i troską. Jeśli dodasz do tego domową marmoladę i świeże masło, śniadanie szybko stanie się najpopularniejszym i najbardziej oczekiwanym posiłkiem w Twoim domu. Odkrywanie na nowo domowych wypieków to powrót do tradycji, kiedy w domu pachniało świeżo upieczonym chlebem. Ponieważ doskonałość francuskich bagietek tkwi w pieczeniu, projektanci z Emile Henry poświęcili wiele lat na rozwój formy. Powstała w ten sposób forma doskonale naśladuje środowisko ceramicznego pieca piekarniczego. Wilgoć, która powstaje na początku pieczenia, powoli wydostaje się przez otwory w górnej części formy, dokładnie w takiej ilości, jaka jest potrzebna do utrzymania miękkiego wnętrza i chrupiącej skórki. Najlepszą bagietkę i jej stopień chrupkości można również ocenić ze słuchu. Każdy produkt Emile Henry jest oryginalny: wykonany z czysto naturalnych Materiałów i ręcznie robiony , abyś i Ty mógł odkryć autentyczną przyjemność z francuskiej kuchni i sztukę cieszenia się życiem. Wysokiej jakości glina burgundzka jest wypalana w temperaturze 1100°Crazem z glazurą. Naczynia Emile Henry są zatem odporne na uderzenia i zarysowania, dzięki czemu możesz nie tylko piec, ale także porcjować i podawać swoje potrawy. Wszystkie pojemniki mogą być używane w kuchence mikrofalowej. Po wyjęciu z zamrażarki możesz natychmiast wstawić naczynia Emile Henry do piekarnika lub kuchenki mikrofalowej. Wszystkie naczynia Emile Henry mają trwałe kolory i oczywiście można je myć w zmywarce. Wskazówki, jak jeść prawdziwe francuskie bagietki „po parysku“, czyli o każdej porze dnia: Na śniadanie z masłem i dżemem Po prostu zanurzone w kawie lub gorącej czekoladzie Z serem dojrzewającym, gotowanym jajkiem lub pasztetem Bagietka wypełniona pastą, szynką, tuńczykiem lub sałatką Podczas każdego głównego posiłku Zawsze świeże i nigdy nie poddawane innym procesom