Najbardziej wytrzymały ze wszystkich noży do steków, klasyka z ząbkowanym ostrzem, wysoki połysk i ekstremalnie mocna rękojeść.
Możliwość ukrojenia soczystego mięsa za pomocą minimalistycznego noża do steków deejo wniesie jeszcze więcej emocji do Państwa jadalni. Również zwyczajne przedmioty można doprowadzić do doskonałości i dzięki temu przeżyć niepowtarzalne chwile. Tej zasady trzymali się założyciele deejo nie tylko w przypadku noży kieszonkowych, ale także tych do steków.Design w stylu brzytwy, elegancka rękojeść umożliwiająca wygodne trzymanie w dłoni, przyjemna lekkość i przekonująca ostrość. Krojenie mięsa jeszcze nigdy nie niosło ze sobą tylu emocji!
Rękojeść lekkiego noża do steków ze szlachetnej stali o powierzchni polerowanej na wysoki połysk ozdobiona jest po obu stronach elementem z wytrzymałego plastiku ABS. Termoplastyczny kopolimer jest tworzywem słynącym z wysokiej udarności, twardości i odporności na zarysowania.
5 najważniejszych argumentów za nożami do steków deejo:
Kiedy w 2010 roku dwaj koledzy Luc Foin i Stepháne Lebeau wprowadzili na
rynek pierwsze noże deejo, nawet nie podejrzewali, że to początek wielkiej
historii.Prosty design, zaprojektowany pierwotnie z myślą
o zapalonych turystach, stał się prawdziwym hitem. Pomysł, by
zaoferować nóż kieszonkowy każdemu bez wyjątku, przyniósł nowe wersje
i style. W sam raz na miarę klientów i ich największych
pasji, po to, aby posiadanie i użytkowanie noża deejo nie było jedynie
praktyczne, ale przede wszystkim przyjemne.
<p></p>