Klasyczne noże o wysokim połysku to elegancja sama w sobie. Wzór drewna oliwnego subtelnie odbija się w polerowanej stali.**
Możliwość ukrojenia soczystego mięsa za pomocą minimalistycznego noża do steków deejo wniesie jeszcze więcej emocji do Państwa jadalni. Również zwyczajne przedmioty można doprowadzić do doskonałości i dzięki temu przeżyć niepowtarzalne chwile. Tej zasady trzymali się założyciele deejo nie tylko w przypadku noży kieszonkowych, ale także tych do steków.Design w stylu brzytwy, elegancka rękojeść umożliwiająca wygodne trzymanie w dłoni, przyjemna lekkość i przekonująca ostrość. Krojenie mięsa jeszcze nigdy nie niosło ze sobą tylu emocji!
Rękojeść lekkiego noża do steków ze szlachetnej stali o powierzchni polerowanej na wysoki połysk ozdobiona jest po obu stronach elementem z wytrzymałego drewna oliwnego.Egzotyczny materiał rodem znad Morza Śródziemnego wyróżnia się wyjątkową twardością, przyjemnym, odświeżającym odcieniem i wyrazistym rysunkiem. .
Nasza wskazówka: aby zachować naturalny odcień drewna, należy od czasu do czasu przetrzeć drewniane elementy olejem przeznaczonym do pielęgnacji desek do krojenia z naturalnego drewna.
5 najważniejszych argumentów za nożami do steków deejo:
Kiedy w 2010 roku dwaj koledzy Luc Foin i Stepháne Lebeau wprowadzili na rynek pierwsze noże deejo, nawet nie podejrzewali, że to początek wielkiej historii.Prosty design, zaprojektowany pierwotnie z myślą o zapalonych turystach, stał się prawdziwym hitem. Pomysł, by zaoferować nóż kieszonkowy każdemu bez wyjątku, przyniósł nowe wersje i style. W sam raz na miarę klientów i ich największych pasji, po to, aby posiadanie i użytkowanie noża deejo nie było jedynie praktyczne, ale przede wszystkim przyjemne.
</p> <p>**UWAGA: Zdjęcie wzoru drewna na rękojeści noża ma wyłącznie charakter ilustracyjny. Każda sztuka jest oryginalna – wzór oraz odcień drewna może się różnić u poszczególnych egzemplarzy.