Bezkompromisowa elegancja matowej, tytanowej klingi w kolorze szarym, dopełniona głęboką czernią rękojeści PaperStone®.
Możliwość ukrojenia soczystego mięsa za pomocą minimalistycznego noża do steków deejo wniesie jeszcze więcej emocji do Państwa jadalni. Również zwyczajne przedmioty można doprowadzić do doskonałości i dzięki temu przeżyć niepowtarzalne chwile. Tej zasady trzymali się założyciele deejo nie tylko w przypadku noży kieszonkowych, ale także tych do steków. Design w stylu brzytwy, elegancka rękojeść umożliwiająca wygodne trzymanie w dłoni, przyjemna lekkość i przekonująca ostrość. Krojenie mięsa jeszcze nigdy nie niosło ze sobą tylu emocji!
Rękojeść lekkiego noża do steków ze szlachetnej stali z tytanową powłoką klingi ozdobiona jest po obu stronach elementem z wytrzymałego materiału PaperStone®. Ekologiczne, ekstremalnie trwałe tworzywo kompozytowe z papieru oddanego do recyklingu pochodzi z Ameryki i należy do najnowocześniejszych materiałów.
5 najważniejszych argumentów za nożami do steków deejo:
Kiedy w 2010 roku dwaj koledzy Luc Foin i Stepháne Lebeau wprowadzili na
rynek pierwsze noże deejo, nawet nie podejrzewali, że to początek wielkiej
historii. Prosty design, zaprojektowany pierwotnie z myślą
o zapalonych turystach, stał się prawdziwym hitem. Pomysł, by
zaoferować nóż kieszonkowy każdemu bez wyjątku, przyniósł nowe wersje
i style. W sam raz na miarę klientów i ich największych
pasji, po to, aby posiadanie i użytkowanie noża deejo nie było jedynie
praktyczne, ale przede wszystkim przyjemne.
<p></p>